Vastgoedbemiddelaar

Horstman Consultants treedt op als vastgoedbemiddelaar bij vastgoedtransacties van op verscheidene gebieden. We adviseren, ondersteunen en begeleiden bij de aan- en verkoop, huur en verhuur van commercieel vastgoed als kantorencomplexen, winkelcentra en bedrijfsruimten, maar ook bij woningportefeuilles van 40 tot 10.000 woningen. Dankzij jarenlange ervaring en een groot netwerk weet Horstman bij te dragen aan een overeenkomst waarbij beide partijen meer dan tevreden kunnen zijn.

Woning- en vastgoedportefeuille te koop

Bent u van plan te beleggen in onroerend goed of om vastgoed aan te kopen? Als vastgoedbemiddelaar brengen we vraag en aanbod bij elkaar. Voor een actueel overzicht van het aanbod neemt u vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u er graag meer over.

 

Omvat het aanbod echter niets waar u in geïnteresseerd bent? Horstman ondersteunt u eveneens bij de zoektocht naar geschikt vastgoed om in te investeren. U kunt ook contact met ons opnemen om uw wensen en behoeften te bespreken.

Aanbieden & aankopen

Zowel voor het aanbieden als het aankopen van vastgoed kunt u bij vastgoedbemiddelaar Horstman Consultants terecht. We ondersteunen u tijdens en bemiddelen bij het gehele transactieproces en voorzien u van gedegen en solide vastgoedadvies omtrent de verkoop van uw onroerend goed of het uitbreiden van uw vastgoedportefeuille met nieuwe objecten. In beide gevallen zorgt Horstman Consultants voor gestructureerde en transparante aanpak, resulterend in betrouwbaarheid en zekerheid.

Benieuwd Wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.