Vastgoedadviseur en -bemiddelaar

Horstman Consultants is op meerdere vlakken actief in de vastgoedsector. We treden op als vastgoedadviseur en bemiddelen bij transacties met betrekking tot zowel commercieel vastgoed als woningportefeuilles. Dat doen we voornamelijk voor (institutionele) beleggers als pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen, bouwbedrijven, zorginstellingen en woningcorporaties.

Diepgaande kennis en een omvangrijk netwerk vormen de basis voor het efficiënt en effectief uitvoeren van onze werkzaamheden. Telt u daar een heldere aanpak met aandacht voor het project en uw specifieke situatie bij op en u heeft de kern van Horstman Consultants te pakken. Voor meer informatie over onze diensten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vastgoedadvies

Horstman Consultants voorziet u graag van passend vastgoedadvies met creatieve oplossingen voor uw vraagstukken. Altijd afgestemd op uw wensen en behoeften. Geen situatie is immers hetzelfde. Ieder project vraagt om een eigen, unieke aanpak. En die bieden we.

We analyseren bijvoorbeeld de mogelijkheden voor (her)bestemmingen van uw vastgoed met een zo hoog mogelijk rendement, staan u bij met informatie over beleggingspanden of geven antwoord op de financieel-economische vragen met betrekking tot uw onroerend goed. Onze expertise als vastgoedadviseur reikt ver.

Vastgoedbemiddeling

Bent u van plan te investeren in vastgoed? Of wilt u uw bestaande portefeuille juist verkopen of verhuren? Horstman verbindt kopers met verkopers en zorgt voor een transactie die aan de verwachtingen van beide partijen voldoet. Een veilige acquisitie vormt daarbij het uitgangspunt.

Voor meer informatie over de objecten die Horstman momenteel aanbiedt en over de mogelijkheden om gebruik te maken van onze diensten als bemiddelaar, neemt u vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag met het verwerven van een nieuwe aanwinst of het verhandelen van uw huidige onroerend goed.

Benieuwd Wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.